Obligatoriu victorie în San Marino



Pentru a demonstra că egalul smuls acasă împotriva Ucrainei, 0-0, echipa naţională de fotbal a Moldovei are nevoie obligatoriu astă-seară, la Seravalle, de o victorie contra micuţei formaţii din San Marino.

Formaţia adversă este compusă numai din jucători amatori, care au slujbe pentru a se putea întreţine, iar după orele de program participă la antrenamente şi la meciuri. În atare condiţii, este obligatoriu ca diseară, cele trei puncte să meargă în Moldova. Cu siguranţă că Gaţcan, Doroş, Epureanu sau Dedov au valoare mai mare decât jucătorii statului San Marino. Astfel, un obiectiv la care speră selecţionerul Ion Caras, de a obţine 10 puncte în această grupă preliminară, poate deveni plauzibil.

Moldova a învins de două ori, în trecutele preliminarii naţionala statului San Marino, aşa că premisele sunt favorabile şi de această dată. În plus, meciul are şi o miză uriaşă pentru atacanţii noştri, care în primele trei partide ale campaniei nu au găsit drumul către gol. Gheaţa trebuie spartă în meciul cu San Marino. Echipa noastră naţională are nevoie de un suflu optimist, iar un succes în această seară ar fi exact balonul de oxigen de care are nevoie fotbalul moldovenesc.

Resurse avem, fotbalul e foarte popular în ţara noastră, mai rămâne doar să valorificăm potenţialul pe care până acum se pare că nu l-am pus în valoare aşa cum se cuvine. Este şi un moment prielnic de a lega câteva generaţii, în condiţiile în care, după egalul tineretului cu Rusia, 2-2, mai mulţi jucători au încheiat conturile cu naţionala mică şi sunt pregătiţi să facă pasul spre echipa mare.

Mult succes diseară tricolori, în meciul care va începe la orele 21:30 şi va fi transmis în direct la Moldova 1.

Echipe probabile:

San Marino: A.Simoncini, Vitaioli, Palazzi, Brolli, D.Simoncini, Della Valle, Cibelli, Coppini, Carvellini, Rinaldi, Gasperoni

Moldova: Namaşco, Bordian, Bulgaru, Epureanu, Golovatenco, Gaţcan, Cebotaru, Suvorov, Dedov, Ovseannicov, Picuşciac.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑