Pavel Cebanu doreşte ca Moldova să se califice la EURO 2016



Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de fotbal, Pavel Cebanu, îşi doreşte o schimbare de generaţie la echipa naţională.

Şeful fotbalului autohton a declarat că acest lucru ar mări şansele naţionalei să se califice la turneul final din anul 2016. Lotul selecţionatei Moldovei se va întineri până la începerea preliminariilor Campionatului European din 2016, anunţă publika.md.

- În meciurile care au mai rămas de jucat în aceste preliminarii cu Anglia, Muntenegru, Ucraina, Polonia trebuie de convocat cât mai mulţi tineri aşa cum este Dedov. Cred că rezultatele vor veni. Dacă lupţi pe teren, atunci şi Dumnezeu ţine cu tine, a declarat Ciobanu.

Cebanu crede că, dacă se va reuşi rapid întinerirea lotului, atunci Moldova poate ajunge în premieră la un turneu final.

- După cum ştiţi în 2016, Campionatul European va fi cu 24 de echipe. Conducerea şi antrenorii trebuie să formăm o echipă nouă, pentru că avem o şansă în plus. Cred că putem ajunge la turneul final din 2016, a adăugat preşedintele FMF.

Pentru primele patru meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia, selecţionerul Ion Caras a convocat doar patru jucători cu vârsta de până la 23 de ani: Alexandru Dedov, Eugen Sidorenco, Marian Stoleru şi Alexandru Paşcenco.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑