Andriy Shevchenko a refuzat naţionala Ucrainei



Numele antrenorului care va sta pe banca Ucrainei în meciul contra Moldovei rămâne în continuare o enignă.

Fostul mare internaţional ucrainean Andriy Shevchenko a luat decizia să nu accepte propunerea Federaţiei de Fotbal din Ucraina (FFU). Săptămâna trecută şeful FFU Anatoli Konkov i-a propus lui Shevchenko funcţie de selecţioner, iar fostul star a lui AC Milan a solicitat timp pentru a se gândi.

- Vreau să mulţumesc acelor specialişti care şi-au exprimat un punct de vedere. Pentru mine a fost important să ştiu cine susţine şi cine nu susţine candidatura mea. Am chibzuit foarte bine şi am ajuns la concluzia că la moment este prea devreme să preiau funcţia de selecţioner. Cred că este prea devreme pentru a face acest pas. Sper ca Federaţia de Fotbal a Ucrainei să mă înţeleagă. Am încredere în această echipă naţională, şi sper că se va califica la Campionatul Mondial din 2014. Eu voi rămâne în continuare suporterul naţionalei noastre a spus Andriy Shevchenko.

Ucraina va găzdui Moldova pe 26 martie la Odesa în preliminariile Campionatului Mondial din 2014. La Chişinău combatanele au remizat 0-0.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑