Harry Redknapp ar putea fi selecţionerul Ucrainei



Candidat supriză pentru postul de selecţioner al naţionalei Ucrainei - adversara Moldovei din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

După cum anunţă site-ul oficial al Federaţiei de Fotbal a Ucrainei, forul de profil de la Kiev i-a făcut o ofertă specialistului britanic Harry Redknapp. Câţiva antrenori din comisia loturilor naţionale au sugerat ideea de a invita un specialist britanic, iar Oleg Luzhyi şi Yuri Vernidub au făcut public numele lui Redknapp.

- Cred că Harry Redknapp va fi respectat în rândul jucătorilor naţionelei. Are experienţa necesară, şi poate motiva jucătorii în orice situaţie. La orice echipă pe care a antrenat-o, a îmbunătăţit jocul, şi a obţinut rezultate rapide. La moment Redknapp este unul dintre cei mai buni antrenori englezi, a declarat şeful comisiei loturilor naţionale Mihail Fomenko.

Reamintim că Harry Redknapp a fost curtat şi de naţionale Angliei însă în cele din urmă a refuzat. De-a lungul carierei el a pregătit nume mari ale fotbalului englez precum West Ham sau Tottenham.

Postul de selecţioner al naţionalei Ucrainei a devenit vacant după demisia lui Oleg Blokhin care a preluat pe Dinamo Kiev. Recent Andriy Shevchenko a refuzat să preia frîiele naţionalei. Rămâne să vedem cine va conduce Ucraina de pe bancă în duelul cu Moldova de pe 26 martie de la Odesa.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑