Pavel Cebanu mulţumit de prestaţia naţionalei



Selecţionata Moldovei nu a dezamăgit în anul 2012. O spune Pavel Cebanu preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal Pavel Cebanu care adaugă că cele 4 puncte acumulate în campania de preliminarii pentru Campionatul Mondial sunt un succes, anunţă protv.md.

Din cele 4 meciuri oficiale susţinute în acest an, Moldova a obţinut o singură victorie: acum două săptamâni cu San Marino. Pe langă înfrângerile suferite contra Angliei şi Poloniei, naţionala noastră a remizat surprinzător cu Ucraina. În preliminariile Campionatului Mondial din 2014 elevii lui Ion Caras au obţinut 4 puncte. Reprezentativa Moldovei împarte în grupă locurile 3 şi 4 cu Polonia, iar preşedintele FMF este multumit de acest rezultat.

Deşi selecţionerul Ion Caras a fost criticat dur de presa autohtonă, Pavel Cebanu spune că în acest moment funcţia acestuia nu este în pericol şi e mulţumit de prestaţia tehnicianului. Următorul meci din campania de preliminarii Moldova îl va susţine pe 22 martie, când va gazdui reprezentativa Muntenegrului.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑