Dacia ocupă locul 246 în clasamentul mondial al cluburilor



Campioana Moldovei Dacia Chişinău rămâne cea mai bună echipă de la noi clasată în topul mondial al cluburilor, dat publicităţii de Federaţia Inaternaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului.

Lupii galbeni au urcat 22 de locurie faţă de luna trecută şi ocupă la moment locul 246 cu 80 de puncte. Formaţia pregătită de Igor Dobrovolskiy sunt la egalitate cu Nancy din Franţa, Bnei Yehuda din Israel, Mainz din Germania, Spartak Moscova din Rusia şi All Boys din Elveţia. Chiar dacă ocupă locul 246 Dacia depăşeşte aşa formaţii titrate precum Fiorentina din Italia, Aston Villa din Anglia sau Dnepr Dnepropetrovsk din Ucraina.

Cealaltă reprezentantă a Moldovei în acest clasament, Sheriff Tiraspol, a urcat 40 de trepte şo ocupă locul 306 cu 71 de puncte, la egalitate cu alte 9 cluburi printre care Motherwell din Scoţia sau Honka din Finlanda. Clasamentul este condus de Barcelona din Spania, urmată de Real Madrid la fel din această ţară. Podiumul este completat de Universidad de Chile. În această lună au fost încluse 400 de cluburi în topul mondial.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑