Meci de foc pentru Alexandru Spiridon în Ucraina



Meci de foc pentru Alexandru Spiridon în campionatul Ucrainei.

Formaţia la care antrenor secund este moldoveanul Alexandru Spiridon - Shakhtar Donetsk are un meci dificil astăzi în cadrul etapei a 29-a din campionatul Ucrainei. Minerii joacă în deplasare cu Metalist Kharkov, echipă care ocupă locul 3 în campionat şi care a ajuns până în sferturile de finale ale Ligii Europei.

Shakhtar este în luptă directă cu Dinamo Kiev şi are nevoie doar de victorie pentru a rămâne pe primul loc. De partea cealală Metalist la care un alt moldovean - Vitalie Bordian nu este văzut titular de presa ucraineană are practic asigurat locul de Liga Europei pentru sezonul viitor, însă doreşte să facă o bucurie fanilor săi.

La moment Shakhtar şi Dinamo Kiev au acelaşi număr de puncte - 73, iar în cazul egalităţii de puncte la finalul sezonului, între cele două se va disputa un meci de aur. Deja Federaţia de Fotbal din Ucraina a luat decizia că în cazul unui meci de aur, partida va avea loc la Zaporozhye.

Un eventual meci de aur este foarte posibil. În ultima etapă programată pe 10 mai Dinamo Kiev o va găzdui pe Tavria Simferopol, iar Shakhtar va primi replica celor de la Oleksandriya. Interesant este faptul că şi în această rundă Dinamo Kiev are un meci uşor pe terenul formaţiei Zarya Lugansk.

Partida Metalist - Shakhtar va începe de la ora 19:00.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑