Formaţia lui Denis Zmeu zdrobită de CFR Cluj



Echipa lui Denis Zmeu - FC Vaslui a suferit o înfrângere usturătoare în campionatului României. Elevii lui Marius Şumudică au cedat cu 0-3 pe terenul campioanei CFR Cluj.

CFR Cluj a părut echipa mai proaspătă în startul meciului şi a pus stăpânire pe joc în faţa unui Vaslui care în ultimele şase vizite nu reuşise să înscrie în Gruia. Ardelenii au început astfel în forţă, iar Nicoară a ratat prima şansa a meciului în minutul 4, când a reluat cu capul puţin peste poartă. Două minute mai târziu, o nouă ocazie tot la poarta lui Coman. A fost rândul lui Kapetanos să-l ameninţe pe Coman cu o reluare din foarfecă ce s-a dus puţin pe lângă.

Inevitabilul s-a produs după un sfert de oră. Antal a cedat în careu şi l-a faultat pe Camora, iar Cadu şi-a demonstrat încă o dată calităţile de expert la loviturile de la 11 metri, deschizând scorul. Pe fondul golului primit, vasluienii au renunţat la tactica defensivă şi au ieşit la joc, însă până la pauză au trăit doar prin Marius Niculae, care a ratat o şansă bună. La cealaltă poartă, Kapetanos şi-a mai arătat odată colţii în minutul 29, însă Coman a respins din postură de unu la unu. Fostul rapidist a fost salvator şi în minutul 42, când a scos o deviere nefericită a lui Charalambous.

Forţa ardelenilor s-a resimţit şi în partea secundă, pe care au controlat-o în totalitate şi în care au mai marcat de două ori. Kapetanos putea face că scorul să ia proporţii, dar momentul său de inspiraţie a fost umbrit de evoluţia lui Bastos. În minutele 70 şi 83, brazilianul a marcat de două ori şi a dus scorul la un 3-0 incontestabil pentru CFR Cluj.

Denis Zmeu nu a fost nici măcar rezervă, din cauza faptului că este accidentat.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑