Michel Platini: În fotbalul moldovenesc există multe lucruri neclare



După finala turneului de dezvoltare preşedintele UEFA Michel Platini a făcut declaraţii pentru presă. Şeful forului fotbalistic din Europa a atins şi una din cele mai garve probleme ale fotbalului de la noi din ţară - corupţia.

- Sunt multe lucruri în fotbalul moldovenesc care merg prost, şi care nu sunt deloc bune. Lucruri care nu sunt clare. Aşa cum am mai declarat recent o spun şi acum. Nu Federaţia Moldovenească de Fotbal trebuie să se ocupe de aceste lucuri. Guvernul, justiţia şi poliţia au rolul să rezolve această problemă. Organele competente trebuie să facă ordine în acest caz. Preşedintele FMF Pavel Cebanu nu poate contra fenonemul meciurilor truncate. Ştiu că sunt meciuri aranjate. Noi le ştim. Trebuie să fim atenţi cum acest fenomen negativ. În Moldova se întâmplă multe lucruri negative. Am atenţionat deja autorităţile. Cu ajutorul dumnealor vom rezolva această problemă. Presa trebuie să pună presiune, pentru a aduce aportul la rezolvarea acestei probleme dificile. Sperăm să soluţionăm acest fenomen care ucide fotbalul a declarat Michel Platini.

Reamintim că luni, 7 mai Michel Platini a avut o scurtă vizită la Chişinău. El a asistat şi la finala turneului de dezvoltare UEFA.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑