Alexandru Bejan: Important e să ne străduim, iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate



Staff-ul de antrenori ai selecţionatei de tineret a Moldovei, în frunte cu Nicolae Bunea, a stabilit lista de fotbalişti care vor participa la pregătirile pentru turneul internaţional din perioada 20-26 ianuarie din Belarus.

La competiţie vor participa selecţionate din 8 ţări, cu fotbalişti de până la 17 ani. Printre jucătorii incluşi pe listă se regăseşte şi mijlocaşul Daciei-2-Buiucani Alexandru Bejan, care a a debutat pentru echipa de bază la finalul anului trecut.

- Am un singur sentiment şi gând - trebuie s depun toate eforturile pentru a-mi reprezenta ţara. Sunt plăcut surprins, ca şi orice fotbalist, că am fost ales pentru a juca la naţională. Fără îndoială, e ceva plăcut, dar înseamnă şi multă responsabilitate.

- Cum ţi se pare grupa Moldovei, în care va trebui să jucaţi contra Rusiei, Ucrainei şi Letoniei? Cât de plauzibile sunt şansele Moldovei de a ajunge în faza play-off a competiţiei?

- Avem o grupă dificilă. Ne va fi greu să jucăm cu fiecare echipă, pentru că toţi vor tinde spre primul loc. Totuşi şanse există întotdeauna. Important e să ne străduim, iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑