Finală moldovenească în Cupa Rusiei



Finală moldovenească în finala Cupei Rusiei la fotbal.

În ultimul act al competiţiei se vor duela două formaţii care au în componenţă fotbalişti sau antrenori moldovei. Dinamo Moscova la care este legitimat fundaşul naţionalei Alexandru Epureanu s-a calificat după ce învins-o în semifinale pe Volga Nyzhnyi Novgorog, cu 2-1.

Dinamoviştii au avut o revenires spectaculoasă după ce a fost conduşi 53 de minute. Bosniacul Zvjezdan Misimovic a egalat din penalty în minutul 72, iar peste doar un minut Alexandru Epureanu şi-a făcut apariţia pe teren. Internaţionalul nostru a stat la originea atacului din care Andrey Voronin a înscris golul victoriei cu 5 minute înainte de final.

Astfel, Dinamo va juca pentru prima dată în ultimii 13 ani în finala Cupei Rusiei. În meciul din 9 mai de la Ekaterinburg, echipa lui Epureanu se va bate cu Rubin la care este legitimat Alexandru Antoniuc, şi unde Alexandru Maţiura este antrenor secund. Formaţia pregătită de Kurban Beryev a trecut de FC Rostov în semifinale, cu 2-0. La învinşi, Alexandru Gaţcan a fost integralist.

 width=

 

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑