Alexandru Epureanu a ratat prezenţa în Liga Campionilor



Formaţia lui Alexandru Epureanu - Dinamo Moscova a ratat calificarea în preliminariile Ligii Campionilor.

În ultima etapă a campionatului Rusiei, Dinamo a remizat în deplasare 1-1 cu Kuban Krasnodar, şi cu 72 de puncte a ocupat locul 4. Alexandru Epureanu a jucat toată partida pentru Dinamo, în timp ce Igor Armaş a fost schimbat în minutul 77 de Rogochiy. Lacina Traore a deschis scorul pentru Kuban în minutul 10, iar Dinamo a egalat prin reuşuta lui Zvjezdan Misimovic din minutul 90+4. Dinamo nu juca în Liga Campionilor nici în caz de victorie.

Locul doi şi prezenţa în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor a fost garantată de Spartak Moscova care a dispus în deplasare cu 2-0 de Lokomotiv Moscova. Spartak a profitat şi de înfrângerea celor de la CSKA scor 1-3 cu Rubin Kazan, şi cu 75 de puncte şi-au asigurat medaliile de argint.

Într-o altă partidă FC Rostov a cedat în deplasare celor Tom Tomsk 1-2, şi va juca barajul pentru rămânerea în Premier League. Acum formaţia lui Alexandru Gaţcan care a încheiat campionatul pe locul 13, va juca cu Shinik Yaroslavl pe 18 mai acasă, şi 22 mai în deplasare.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑