Echipa lui Alexandru Spiridon defilează în Ucraina



Echipa la care moldoveanul Alexandru Spiridon este antrenor secund - Shakhtar Donetsk defilează în campionatul Ucrainei.

În cadrul etapei a 5-a minerii au făcut spectacol cu Vorskla Poltava pe care au învins-o cu 4-1. Armenul Mkhitaryan a deschis scorul în minutul 7 după ce a profitat de o greşeală a portarului Dolganskiy. Peste 11 minute scorul a devenit 2-0. O combinaţie perfectă a fost finalizată de Marko Devich care a fost servit de Willian.

Vorskla a revenit în meci în minutul 31. Yanuzi a marcat după o greşeală a cuplului de fundaşi centrali Chigrinskiy-Rakitskiy. Acelaşi Mkhitaryan a marcat al treilea gol al campioanei Ucrainei, reuşind să marcheze de 7 ori în 5 meciuri de campionat, iar scorul final a fost stabilit de Teixeira care a înscris după o pasă venită de la Ilsinho în minutul 69.

După 5 victorie Shakhtar este lideră în Ucraina cu 15 puncte. Pe locul 2 este marea rivală a minerilor - Dynamo Kiev care în această rundă a bătut la fel cu 4-1. Elevii lui Yuri Semin au câştigat duelul cu Obolon.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑