Echipa lui Denis Zmeu este în criză



Echipa la care este legittimat moldoveanul Denis Zmeu - FC Vaslui îşi continuă pasa proastă în care se află.

După ce elevii lui Marius Şumudică au fost învinşi cu 1-4 de Fenerbahce în Liga Campionilor, acum moldovenii au reuşit doar in 0-0 acasă cu Pandurii Tîrgiu Jiu, în cadrul etapei a 4-a din campionatul României. Gazdele au avut şuturi puternice, dar pe lîngă poartă: Stanciu (minutul 3) şi Costin (20). Prima ocazie reală a moldovenilor a fost a lui Nicuşor Stanciu (39), care a fost blocat după trei driblinguri, tocmai cînd se pregătea să dea lovitura de graţie. Pandurii au acceptat dominarea, însă au încercat să înţepe pe neaşteptate.

Dacă Radu Petrescu n-a văzut penalty-ul la Maxim, Varela (59) l-a salvat şi pe Milanov, dar şi Vasluiul, atunci cînd Vlad a trimis spre poarta părăsită de Coman, ieşit la blocaj. Ofensiva galben-verzilor s-a înteţit şi-au apărut şi faze spectaculoase. Precum cea a lui Marius Niculae (61), atacantul reluînd din voleu, tare, dar Mingote a respins magistral.

S-a înclinat terenul spre poarta oltenilor. N'Doye (68) a tras la fie ce-o fi, mingea s-a lovit de Niculae, dar Mingote iar a fost la post, a respins şi, din viteză, Antal a trimis în văzduh, dintr-o poziţie foarte bună. Poate Vasluiul ar fi avut nevoie de un Sînmărtean lucid, însă mijlocaşul-briliant al echipei a fost şters în joc, fără vlagă şi fără mintea limpede arătate de atîtea ori. Era să dea lovitura Ibeh, în prelungiri, cînd a scăpat de Charalambous şi-a tras la colţul lung, însă mingea s-a dus pe lîngă poartă.

Denis Zmeu nu a jucat din nou la moldoveni din cauza accidentării. Şi, după 4 runde, Vasluiul, care era văzut drept favorită la titlu, de-abia a strîns 5 puncte, în timp ce Pandurii demonstrează că nu degeaba este considerată cea mai frumoasă echipă a momentului cu 10 puncte la activ.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑