Petru Racu ar putea ajunge la Leeds UnitedInternaţionalul moldovean, Petru Racu (foto roşu) ar putea juca la Leeds United, anunţă publika.md.

Fotbalistul se află în probe la echipa din liga a doua engleză. Anunţul a fost făcut de selecţionerul naţionalei Moldovei, înainte de amicalul cu Albania. Un alt fotbalist, care este fără club, Vitalie Bordian se antrenează cu Dacia Chişinău.

- El acum se află în probe la Leeds United din Anglia. Racu are mai multe oferte, dar sunt sigur că în timpul apropiat va decide, a declarat selecţionerul Moldovei, Ion Caras.

Un alt fotbalist fără club, convocat la selecţionată de Ion Caras pentru amicalul cu Albania, Vitalie Bordian, ar putea reveni în campionatul Moldovei după o pauză de 11 ani. În acest intersezon jucătorul s-a despărţit de formaţia Metalist Kharkov.

Portarul selecţionatei Moldovei, Stanislav Namaşco a declarat că va pleca la sfârşitul acestui an de la Kuban Krasnodar.

- Dacă nu s-a schimbat nimic timp de trei ani, nu cred că în trei luni se va întâmpla ceva. Vreau să se schimbe situaţia şi anul viitor să îmi găsesc o echipă la care să joc, a declarat Namaşco.

După ce i-a expirat contractul cu Zimbru Chişinău, Eugen Sidorenco şi-a găsit o altă echipă. Internaţionalul moldovean va evolua la un club din liga secundă din Israel.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑