Petru Racu ar putea ajunge la Leeds United



Internaţionalul moldovean, Petru Racu (foto roşu) ar putea juca la Leeds United, anunţă publika.md.

Fotbalistul se află în probe la echipa din liga a doua engleză. Anunţul a fost făcut de selecţionerul naţionalei Moldovei, înainte de amicalul cu Albania. Un alt fotbalist, care este fără club, Vitalie Bordian se antrenează cu Dacia Chişinău.

- El acum se află în probe la Leeds United din Anglia. Racu are mai multe oferte, dar sunt sigur că în timpul apropiat va decide, a declarat selecţionerul Moldovei, Ion Caras.

Un alt fotbalist fără club, convocat la selecţionată de Ion Caras pentru amicalul cu Albania, Vitalie Bordian, ar putea reveni în campionatul Moldovei după o pauză de 11 ani. În acest intersezon jucătorul s-a despărţit de formaţia Metalist Kharkov.

Portarul selecţionatei Moldovei, Stanislav Namaşco a declarat că va pleca la sfârşitul acestui an de la Kuban Krasnodar.

- Dacă nu s-a schimbat nimic timp de trei ani, nu cred că în trei luni se va întâmpla ceva. Vreau să se schimbe situaţia şi anul viitor să îmi găsesc o echipă la care să joc, a declarat Namaşco.

După ce i-a expirat contractul cu Zimbru Chişinău, Eugen Sidorenco şi-a găsit o altă echipă. Internaţionalul moldovean va evolua la un club din liga secundă din Israel.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑