Dan Petrescu a demisionat de la Kuban



Dan Petrescu a demisionat de la Kuban Krasnodar unde secund este Emil Caras, după doi ani de când a preluat gruparea rusă, pe care a promovat-o din liga a 2-a şi a condus-o către cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în play-off-ul Premier League.

Nemulţumit de perspectivele din acest sezon, Bursucul şi-a prezentat demisia în dimineaţa zilei de marţi. Conform unor surse autorizate, Petrescu nu va rămâne fără angajament, el urmând a semna în cel mai scurt timp cu o forţă din Rusia, cel mai probabil CSKA Moscova, formaţie care îl curtează de mai multă vreme. Cotidianul moscovit sport-express afirma că Dan Petrescu ar putea prelua pe Dinamo Moscova.

În noul sezon, Kuban Krasnodar a înregistrat două înfrângeri şi două victorii, în timp ce CSKA nu stă mai bine, fiind la egalitate de puncte cu fosta trupă a lui Petrescu după 4 runde disputate. Moscoviţii sunt însă calificaţi în Europa League. La gruparea din capitala Rusiei, Petrescu ar urma să primească un salariu de 2,5 milioane de euro.

- Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum la Kuban. Am încercat să aduc echipa la un alt nivel. Am făcut în ultimii trei ani tot ceea ce mi-a stat în putinţă pentru Kuban. Acum am nevoie de o schimbare, de o nouă provocare, aşa că le-am cerut celor din conducere să mă înţeleagă şi le sunt recunoscător pentru asta. Sunt sigur că asta va însemna şi o nouă provocare pentru echipă, a spus Dan Petrescu pentru site-ul oficial al clubului.

Deocamdată situaţia lui Emil Caras este incertă. Rămâne să vedem dacă va rămâne cu Kuban, îl va urma pe Dan Petrescu sau va merge la o altă formaţie. La Kuban sunte legitimaţi şi moldovenii Igor Armaş şi Stanislav Namaşco.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑