Sergiu Mocanu regretă că a pariat



015 septembrie 2012

Un nou episod din serialul meciurilor trucate. 5 fotbalişti sunt acuzaţi de ofiţerii anticorupţie ca au făcut pariuri pe meciurile în care au jucat, anunţă protv.md.

Unul dintre aceştia, Sergiu Mocanu de la FC Costuleni, recunoaşte ce a făcut şi spune că regretă. Mijlocasul Sergiu Mocanu de la FC Costuleni în vârstă de 24 de ani a fost audiat împreună cu alţi 4 fotbalisti de ofiţerii CCCEC. Lui i se reproşează faptul că a făcut pariuri pe 4 meciuri în care a jucat.

Preşedintele clubului din Ungheni, Iurie Chirinciuc, spune că a discutat cu jucătorii săi după declanşarea scandalului şi faptul ca acestia au pariat s-a adeverit. El însa neagă zvonurile potrivit cărora leii au trucat meciuri.

În afară de Mocanu, au mai fost audiati Timur Vîlcu de la Costuleni, mijlocaşul Daciei, Maxim Mihaliov, fundaşul lui Milsami Adrian Sosnovschi şi Iuliu Caraman de la Sfîntul Gheorghe. Acţiunile de anchetă au loc în cadrul a doua dosare deschise de procuratura anticorupţie pentru escrocherie şi abuz în serviciu.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑