Fotbalul de mase în atenţia UEFA



Marţi, 17 iulie, cu o vizită de lucru în ţara noastră se află o delegatie de la UEFA compusă din Gaioz Darsadze (Georgia) şi Robin Russell (Anglia), membri ai Comisiei UEFA Grasroots (The UEFA Grassroots Panel), anunţă fmf.md.

Oaspeţii europeni au vizitat Federaţia Moldovenească de Fotbal cu scopul de a se documenta despre dezvoltarea fotbalului de mase în Republica Moldova şi posibilitatea acordării ţării noastre statutului de membru cu 7 stele în cadrul Convenţiei UEFA pentru fotbalul în mase (7 stele este nivelul superior, care nu are deocamdată nici o ţară în Europa!). Oficialii UEFA au avut o şedinţa de lucru, la care au participat Ghenadie Scurtul, director tehnic FMF, Svetlana Ceban, Manager al Proiectului Grassroots în Moldova, Oleg Molceanov, Inspector federal.

În continuare Gaioz Darsadze şi Robin Russell s-au întîlnit cu Pavel Cebanu, preşedinte FMF, în cadrul întâlnirii a fost făcut un schimb de opinii despre dezvoltarea fotbalului de mase în ţara noastra şi implementarea proiectelor UEFA în Moldova.

foto - fmf.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑