Echipa lui Denis Zmeu şi-a revenit din pumni



Echipa lui Denis Zmeu Vaslui şi-a revenit din pas neagra în care se află, şi a obţinut un nou succes în campionatul României. Moldovenii au bătut cu 3-0 în deplasare pe Gloria Bistriţa.

Cu trei goluri marcate şi un penalty ratat, FC Vaslui n-a avut nicio problemă în deplasarea de la Bistriţa. Gloria nu a pus deloc probleme echipei lui Marius Şumudică, vasluienii reuşind să înscrie de trei ori prin Milanov, Niculae şi Sburlea, Marius Niculae ratând şi un penalty în a doua repriză. După o jumătate de oră în care nu s-a întâmplat mare lucru în teren şi nici la cele două porţi, Vasluiul și-a amintit de ce s-a dus la Bistrița: să ia toate cele trei puncte. Astfel că, elevii lui Şumudică au început să preseze tot mai mult de la jumătatea primei reprize şi au reuşit să deschidă scorul la prima mare ocazie de gol.

Jucătorul venit de câteva zile la Vaslui, Dacian Varga, a centrat de pe stânga pentru Marius Niculae dar şutul acestuia a întâlnit bara. Din bară, mingea a sărit cu noroc la Zhivko Milanov, care a reluat cu pământul în plasă pe sub Dolha. Imediat după startul reprizei secunde, moldovenii și-au asigurat un final de meci mai liniştit, Marius Niculae majorând avantajul Vasluiului cu un şut de la bara a doua, după o centrare a lui Varga din banda dreaptă. Un sfert de oră mai târziu a venit şi prima mare şansă de gol a ardelenilor, irosită cu nonşalanţă de Peteleu. Acesta a tras aproape paralel cu poarta de la doar 10 metri, singur față în față cu Dani Coman.

Cu 20 de minute înainte de final Liviu Antal a scos cu multă dibăcie un penalty, la un duel cu Tudose în careul Gloriei. Marius Niculae n-a profitat însă de şansa de a-şi trece dubla în cont şi a şutat dezamăgitor pe lângă poartă. S-a făcut totuşi 3-0 pentru Vaslui în minutul 90, după ce Sabrin Sburlea a scăpat singur pe contraatac și l-a învins pe Dolha din a doua încercare.

Denis Zmeu nu jucat din nou în acest meci, iar FC Vaslui cu 8 puncte a urcat pe locul 6.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑