Antrenorii au dat darea de seamă



019 septembrie 2012

Marţi, 18 septembrie, la sediul Federaţiei Moldoveneşti Fotbal a avut loc şedinta Comisiei Loturilor Naţionale (preşedinte Radu Rebeja), cu participarea antrenorilor selecţionatelor naţionale ale Moldovei.

Oleg Fistican, antrenorul nationalei U-17, a prezentat darea de seamă despre evoluţia reprezentativei U-17 în meciurile amicale cu Ungaria, dar şi despre mersul pregătirilor către mini-turneul preliminar din Serbia, în perioada 25-30 septembrie.

Dănuţ Stelian Oprea, antrenorul naţionalei U-19, a prezentat darea de seamă despre evoluţia reprezentativei U-19 în meciurile amicale cu Azerbaidjan, dar şi despre mersul pregătirilor către partidele de verificare cu Turcia, pe 25 şi 27 septembrie.

Alexandru Curtian, antrenorul naţionalei U-21, a prezentat darea de seamă despre evoluţia reprezentativei de tineret în meciurile preliminare cu Albania şi Rusia, dar şi au fost făcute totalurile campaniei de calificare către Campionatul European din 2013.

Ion Caras, selecţionerul echipei naţionale, a prezentat darea de seamă despre evoluţia primei reprezentative în meciurile cu Anglia şi Polonia, din cadrul preliminariilor CM 2014.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑