Denis Zmeu va fi coleg cu Marius Niculae



Echipa lui Denis Zmeu - FC Vaslui continuă să colecţioneze vedete din campionatul României.

După transferul lui Dani Coman, moldovenii au obţinut semnătura atacantului Marius Niculae, ultima oară la Dinamo Bucureşti. Adrian Porumboiu s-a ţinut de cuvânt şi a adus la Vaslui un atacant puternic de careu. Este vorba de Marius Niculae care vine astfel să completeze lotul vicecampioanei României la doar câteva zile după transferul portarului Dani Coman de la Rapid.

Porumboiu a anunţat, vineri la prânz, după tragerea la sorţi a meciurilor din turul 3 preliminar, că pregăteşte transferul unui atacant valoros de careu, fără însă a preciza nici măcar un indiciu despre numele şi echipa acestuia.

Misterul s-a elucidat câteva ore mai târziu când transferul lui Marius Niculae de la Dinamo la Vaslui a fost confirmat. Astfel, în tentativa de a lupta de la egal la egal cu turcii de la Fenerbahce pentru a forţa calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, Porumboiu a băgat adânc mâna în buzunar şi a plătit clubului din Ştefan cel Mare suma de 300.000 de euro în schimbul transferului lui Marius Niculae.

Atacantul în vârstă de 31 de ani va avea la Vaslui un contract de 350.000 de euro, după ce în această vară a ratat mai multe contracte în străinătate. După ce cluburile au bătut palma pentru transfer Niculae a fost scos din lotul lui Dinamo deplasat la Severin pentru meciul din prima etapă cu echipa locală. Astfel noul atacant al Vasluiului poate debuta în noul sezon, duminică seara, în Giuleşti, acolo unde FC Vaslui joacă împotriva Rapidului.

Fost la Sporting Lisabona după primul contract la Dinamo, Marius Niculae se află la a şaptea echipă din carieră atacantul format în Ştefan cel Mare mai evoluând la Standard Liege, Mainz, Inverness şi Kavala sub formă de împrumut în 2011.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑