Denis Rassulov şi-a fixat obiectivul pentru noul sezon



Fundaş central al formaţiei Milsami Orhei Denis Rassulov şi-a fixat prin intermediul site-ului oficial al clubului, obiectivul personal pentru sezonul 2012/2013.

- Cele mai importante obiective pentru mine sunt cât mai puţine accidentări şi cât mai mult să progresez. Şi sigur cât mai multe victorii pentru echipa la care evoluez şi nu în ultimul rând să ocupăm un loc medaliat care să ne ducă în cupele europene, a afirmat Rassulov.

Fost jucător al celor de la Ursidos este încântat şi de fanii orheieni:

- Fanii echipei noastre sunt un fenomen adevărat. Vreau să le mulţumesc fanilor şi oamenilor simpli care susţin meci de meci echipa Milsami, noi ieşim în teren pentru agesti oameni şi suntem bucuroşi să vedem şi să auzim cum ne susţin. Fără ei ne-ar fi mai greu să jucăm şi aş spune că așa fan club ca la Orhei nu are nici o echipă din Moldova, a încheiat Denis Rassulov.

Denis Rassulov a venit la Milsami în vara anului 2011. Cu echipa lui Sergiu Cleşcenco Rassulov a câştigat Cupa Moldovei în 2012, şi va juca cu vulturii roşii în turul 2 preliminar al Ligii Europei.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑