Antrenorii naţionalelor au prezentat darea de seamă



025 octombrie 2012

Joi, 25 octombrie, la sediul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal a avut loc şedinta Comisiei Loturilor Naţionale prezidată de Radu Rebeja, cu participarea antrenorilor selecţionatelor naţionale ale Moldovei.

Oleg Fistican, antrenorul naţionalei U-17 şi Danuţ Oprea, antrenorul naţionalei U-19, au prezentat dări de seamă despre participarea ambelor reprezentative în preliminariile Campionatului European de juniori din 2013. De asemenea, antrenorii au făcut totalurile evoluţiilor echipelor selecţionate pe parcursul anului 2012 şi au discutat despre schimbările necesare pentru îmbunătăţirea rezultatelor în fotbalul de juniori.

Andrei Martin, antrenor secund al reprezentativei U-21, a prezentat darea de seamă despre evoluţia tricolorilor mici în meciul amical cu Ungaria, dar şi despre pregătirile şi a selecţiei fotbaliştilor către partida de verificare cu Azerbaidjan, de pe 14 noiembrie.

Ion Caras, selecţionerul echipei naţionale, a prezentat darea de seamă despre evoluţia primei reprezentative în meciurile cu Ucraina şi San Marino, din cadrul preliminariilor CM 2014, dar şi a făcut totalurile pentru selecţionata naţională în anul 2012 şi s-a referit la planurile pentru 2013.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑