Milsami se întăreşte pentru Liga Europei



Mijlocaşil român, Adrian Drida a semnat un contract pentru o perioadă de 2 ani cu echipa Milsami Orhei anunţă site-ul oficial al grupării pregătite de Ştefan Stoica. În vârstă de 29 de ani, Drida a venit la Milsami de la echipa Politehnica Iași în calitate de jucător liber de contract . Valoarea jucătorului, potrivit siteului transfermarkt.de, este de 250.000 de euro.

Adrian Ioan Drida a mai jucat la echipele UTA Arad și Jiul Petroșani. Deși a avut contract și cu Steaua București, Drida n-a jucat niciun meci în tricoul roş-albastru, fiind împrumutat la UTA.În urma cu 5 ani transferul lui Drida a costat două sute de mii de euro, scrie presa din România.

Drida va debuta oficial pentru Milsami în meciul cu Dinamo Tbilisi, pe 30 iunie, în primul tur preliminar al Ligii Europa.

Milsami Orhei a semnat contracte cu încă 2 jucători. Este vorba de Petru Leuca și Ghenadie Ochincă, ambii veniți de la Academia Chișinău.

Petru Leuca (21 de ani) este atacant. Are la activ 4 meciuri la naționala de tineret a Moldovei. A mai jucat la echipele Beșiktaș Chișinău (2008) și Academia Chișinău (2008-2011).

Ghenadie Ochincă (26 de ani) este fundaş central. A mai jucat la echipele Politehnica Chișinău, Gloria Buzău (România), Rapid Ghidighici și Academia Chișinău.

Ambii jucători au semnat contracte valabile pentru o perioadă de 2 ani.

Milsami va juca prima partidă din Liga Europei în deplasare cu echipa georgiană Dinamo Tbilisi. Prima partidă se va disputa pe 30 iunie la Tbilisi, returul urmînd a avea loc pe 7 iulie la Orhei.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑