Tineretul va participa din nou la Cupa Comunităţilor



06 decembrie 2012

Naţionala de tineret a Moldovei va participa pentru a doua oară consecutiv la Cupa Comunităţilor din Rusia.

Competiţia se va disputa la Sankt Peterburg în perioada 17-27 ianuarie 2013. În cadrul turneului vor lua parte 12 reprezentative de tineret din fostul spaţiu sovietic şi ţările baltice. Înfară de Moldova vor mai evolua Belarus, Kazakhstan, Kyrgystan, Letonia, Lituania, Estonia, Rusia, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadzhikistan şi Ucraina.

În viitorul apropiat va avea loc tragerea la sorţi a turneului. Formatul turneului va fi următorul: toate cele 12 formaţii vor fi împărţite în 3 grupe a câte 4 echipe. În sferturile de finală se vor califica primele două echipe din fiecare serie, şi cele mai bune două de pe locul 3. Celelalte 4 se vor bate pentru locurile 9-12.

Sferturile de finală ale Cupei CSI se vor disputa pe 23 ianuarie, semifinalele pe 25 ianuarie. Partidele pentru locurile 9 şi 11 urmează să se desfăşoare pe 26 ianuarie. Disputele pentru locurile 3, 5, 7, dar şi finală sunt programate pentru data de 27 ianuarie. Toate meciurile vor fi găzduite de Complexul Sportiv Petersburskii din Sankt Petersburg.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑