Schimb de generaţii la naţionala de tineret



016 ianuarie 2013

Schimb de generaţii la naţionala de tineret de fotbal! Faţă de anul trecut, lotul echipei s-a schimbat în proporţie de 80 la sută.

Faţă de ultima ediţie a Cupei CSI, naţionala de tineret a Moldovei a suferit schimbări esenţiale. Din lotul de anul trecut au rămas doar patru jucători: Eugen Zasaviţchi, Ion Prodan, Maximilian Modîrcă şi Sergiu Matei. Restul jucătorilor au evoluat în trecut pentru selecţionatele sub 19 ani.

- Noi toţi ne cunoaştem. Majoritatea joacă în Moldova, ne cunoaştem de la cluburi. Under-19 s-a păstrat. Majoritatea din fosta generaţiei a acestei selecţionate sunt acum la tineret, a declarat căpitanul echipei Moldova U-21, Eugen Zasaviţchi.

- Au plecat cei mai experimentaţi, au venit mai tineri. Dar nu se vede o diferenţă, nu-i mare diferenţa, a declarat Ion Prodan, jucătorul Moldova U-21.

Unul dintre noii veniţi este Cătălin Carp. Mijlocaşul de la Dinamo Kiev este singurul jucător din lot care evoluează într-un alt campionat decât cel al Moldovei.

- Nu suntem aşa de pregătiţi. Nu avem stabilite relaţiile de joc. Dar facem antrenamente de vreo şase zile şi sper să fie totul bine, a spus Cătălin carp, jucătorul Moldova U-21.

Restul jucătorilor din lotul actual al naţionalei de tineret reprezintă echipele Sheriff, Zimbru, Dacia, Milsami şi Academia, din Divizia Naţională şi Veris din Divizia A.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑