Naţionala de tineret optimistă înainte de Cupa CSI



016 ianuarie 2013

Tricolorii mici doresc să se prezinte onorabil la Cupa CSI, dar să se pregătească şi de preliminarii. Moldova va pleca în Rusia pe 17 ianuarie, iar deja pe 19 va juca cu naţionala de tineret a Turkmenistanului.

Naţionala de tineret a Moldovei a început de câteva zile pregătirile pentru Cupa CSI, competiţie care va începe pe 18 ianuarie la Sankt-Petersburg. Cel mai greu meci pentru Moldova va fi întâlnirea cu una din favoritele turneului - Ucraina. Principalul atu al lui Alexandru Curtian în acest meci va fi jucătorul lui Dinamo Kiev Cătălin Carp.

- Eu îi ştiu pe majoritatea din selecţionata Ucrainei şi pot să spun că noi nu suntem mai slabi ca ei. De la primul meci să jucăm cât mai bine. Chiar şi cu Turkmenistan, şi cu Ucraina. Cred că vom face faţă, susţine jucătorul Cătălin Carp.

Selecţionata de tineret a Moldovei se va deplasa la Sankt-Petersburg pe 17 ianuarie, iar pe 19 are deja programat primul meci, cu naţionala din Turkmenistan. Pe 20 ianuarie tricolorii mici vor întâlni Ucraina, iar peste două zile Moldova va juca ultimul meci din Grupa C, cu Lituania.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑