Eduard Ciobanu a câştigat competiţia la dame printre jurnaliştii sportivi



Asociaţia Presei Sportive din Moldova (APSM) a desfăşurat, la Clubul Republican de Şah, un turneu la jocul de dame rezervat membrilor acestei organizaţii.

Soarta primului loc s-a decis în ultima rundă a turneului. Pentru a deveni învingător, Eduard Ciobanu de la publicaţia Moldavskie vedomosti urma să obţină doar o egalitate în micromeciul disputat cu Pavel Brădescu de la ziarul Sport plus, obiectiv realizat cu destulă lejeritate, fapt ce i-a permis să totalizeze 10 puncte din 12 posibile.

Locul doi i-a revenit lui Ion Robu de la moldpres, care a acumulat 8,5 puncte. Acelaşi punctaj l-a adunat Iurie Opincă de la Vocea Basarabiei, dar el i-a pierdut în meciul direct ocupantului locului doi şi s-a clasat pe treapta a treia a topului.

Competiţia a fost sprijinită financiar de omul de afaceri Alexandru Pîrcălab. Jocul de dame figurează în programul tradiţional al Olimpiadei ziariştilor sportivi, care se desfăşoară anual. Iniţiativa de a organiza acest turneu îi aparţine ataşatului de presă al Comitetului Naţional Olimpic, Nicolae Buceaţchi, organizaţie care, de asemenea, a sponsorizat competiţia.

moldpres.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑