Miss Tourism World Moldova 2012 a fost desemnată în urma unui spectacol grandios



Rochii de seară, ţinute sport, costume de baie şi îmbrăcăminte zi de zi. Toate aceste au fost oferite de participantele ediţiei din acest an a concursului Miss Turism 2012.

Miza a fost una mare: doar una din cele 26 de concurente a avut dreptul să reprezinte Moldova la Miss Turism World din Thailanda. Agenţia de modeling Beauty of Moldova împreună cu alţi sponsori au organizat un spectacol de neuitat în care au ieşit în evidenţă frumuseţea, tandreţea şi calităţile de model ale domnişoarelor.

Fetele şi-au etalat eleganţa şi senzualitatea mai întîi prin ţinutetele zi de zi. Pe parcursul seratei au mai fost prezentate costumele de baie şi rochiile de seară. Ţinutele sport care au fost la fel de apreciate au fost confecţionate de firma Ponti.

După cunsultări în rândul juriului câştigătoare a devenit Dorina Darii, care a primit dreptul de a reprezentanta Moldova la Miss Turism World din Thailanda, pe 28 noiembrie. Locul doi a fost ocupat de Mihaela Sandu, iar podiumul a fost completat de Lidia Şişcă.

Dorim succes Dorinei Darii pe 28 noiembrie, şi de ce nu să revină cu marele premiu din Thailanda.

HD-video

Interviuri

Dorina Darii

Mihaela Sandu

Ecaterina Cioban

Anastasia Zeleniuc

Natalia Coşulean

Mihai şi Valentina Sandu

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑