Iurie Bulgăreanu: Sunt mulţumit cu cele două medalii



Conducătorul delegaţiei Moldovei la Campionatele Mondiale de fotbal-tenis, care au avut loc la Harkany, în Ungaria, a declarat în exclusivitate pentru sports.md:

- Sunt mulţumit cu cele două medalii de bronz obţinute de juniori. Desigur că se putea mai bine, iar cel puţin trei din cele şase locuri patru obţinute, putea fi şi ele transformate în medalii. Ne lipseşte deocamdată experienţa marilor competiţii, dar consider că participarea noastră din 2012 reprezintă un loc ocupat în înalta societate a fotbal-tenisului mondial. Dacă e să ne raportăm şi la condiţii, e clar că ne-am depăşit aşteptările. Fotbal-tenisul este un sport spectaculos şi, comparativ cu alte discipline, deloc costisitor. Mă aştept ca în viitorul apropiat fotbal-tenisul să progreseze foarte mult în Republica Moldova. Tot ceea ce vă pot dezvălui este că avem câteva surprize anul viitor pentru iubitorii sportului din ţara noastră, a încheiat Bulgăreanu

Moldova a obţinut două medalii de bronz, la dublu şi triplu juniori. sâmbătă, 22 decembrie, la Sport Arena din Chişinău va avea loc şi Gala fotbal-tenisului moldovenesc.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑