100 de milioane pentru Bale



Clubul englez de fotbal Tottenham Hotspur a refuzat o ofertă în valoare de 98,5 milioane euro făcută de echipa spaniolă Real Madrid pentru internaţionalul galez Gareth Bale.

Presa britanică susţine că preşedintele lui Tottenham, Daniel Levy, este decis să nu renunţe la extrema galeză, intenţionând să-l convingă să mai rămână încă un sezon pe White Hart Lane, în ciuda faptului că Bale a indicat foarte clar că doreşte ca gruparea londoneză să negocieze transferul său la Real. 

Oferta făcută de Real Madrid reprezintă un record pentru fotbalul mondial şi, dacă va fi în final acceptată de Tottenham, o va depăşi ca valoare pe cea plătită de madrileni pentru achiziţionarea starului portughez Cristiano Ronaldo de la Manchester United, în anul 2009 (96 miloane euro). Conform publicaţiei Business Standard, conducătorii clubului englez ar dori nici mai mult nici mai puţin decât 100 milioane lire sterline (115,8 milioane euro) în schimbul vedetei lor. Pentru a-i convinge să cedeze pe oficialii lui Tottenham, conducătorii lui Real le-au propus şi o soluţie alternativă pentru transferul lui Gareth Bale: 60 milioane euro plus argentinianul Angel Di Maria şi portughezul Fabio Coentrao, evaluaţi la 30, respectiv, 20 milioane euro, dezvăluie cotidianul sportiv AS.

Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑