Sport Time на канале TVC21 - Новости спорта за 1 декабря 2010



Majoritatea meciurilor din cadrul ultimelor trei etape din Divizia Naţională din acest an se vor desfăşura pe terenurile de rezervă. Olimpia va disputa partidele cu Iskra-Stal şi Milsami cel mai probabil la Complexul Sportiv Buiucani. Meciul Olimpiei cu Iskra-Stal a fost chiar transferat cu 8 zile mai devreme şi se va juca pe 8 decembrie. Ultimul joc al anului este programat pentru 18 decembrie la Bender, dar mai mult ca sigur meciul Dinamo - Sheriff va fi mutat la Tiraspol.

 

Fostul atacant al naţionalei Moldovei Sergiu Rogaciov s-a despărţit de Dinamo Sankt-Petersburg. Echipa a retrogradat în liga a treia valorică şi a decis să-şi schimbe conducerea. Noii şefi a renunţat la toţi jucătorii. Rogaciov nu ştie deocamdată unde îşi va prelungi cariera de jucător, însă ar prefera să rămână în Rusia.

 

Manchester United a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei. Liderul din Premier League a suferit o înfrîngere dureroasă în faţa celor de la West Ham United, fiind învins cu 4-0. West Ham, aflată pe ultimul loc în Premier League, s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei după un meci incredibil. Deşi condiţiile meteo nu au fost foarte bune, ningînd pe toată durata partidei, cei de la West Ham au reuşit unul dintre cele mai bune meciuri din ultimii ani. Golurile au fost înscrise de Jonathan Spector şi Carlton Cole, ambii trecîndu-şi în cont cîte o dublă. În cel de-al doilea sfert de finală, Arsenal Londra a trecut de Wigan, scor 2-0, graţie reuşitelor lui Alcaraz, autogol şi Bendtner.

 

Patrick Kane şi Jonathan Toews au reuşit câte o dublă pentru Chicago Blackhawks în victoria echipei sale cu 7-5 în faţa rivalilor de la Louis Blues, într-un meci contând pentru Liga Nord-Americană de Hochei. Cei de la Chicago au condus chiar cu 5-1, dar adversarii n-au renunţat la luptă şi au dus scorul la 5-4. Finalul a aparţinut tot celor de la Chicago care sunt pe locul 2 în clasamentul Diviziei Centrale, fiind la doar un punct în spatele lui Columbus Blue Jackets.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑