Sports News на канале NIT - Новости спорта за 1 декабря 2010



Fotbaliştii moldoveni au şanse deja la 14 ani să îmbrace tricoul echipei naţionale. Federaţia de Fotbal face tot posibilul ca să se găsească noi talente. Copii au avut această şansă în timpul turneului "Viitorul", iar apoi cei mai buni au fost adunaţi la un meci amical. Aceşti jucători reprezintă 3 cluburi: Zimbru, Sheriff şi Buiucani.

SINCRON: Sergiu CLEŞCENCO, antrenor Moldova U-19

"Este un plus mare. În Rusia sau Ucraina juniorii se strîng mult mai devreme. Eu cred că va fi mult mai bine dacă vom face naţionale şi mai mici decât Under 15"

Aceste cantonamente vor deveni tradiţionale. Jucătorii de 14 ani vor începe să se obişnuiască cu echipamentul echipei naţionale. Echipa va deveni mai omogenă şi va putea emite pretenţii pe arena internaţională.

SINCRON: Ian POPOV, fundaş Sheriff U-15

"Chiar dacă este un simplu amical este prestigios să îmbraci tricoul echipei naţionale. Pentru mine este un moment important că sunt considerat printre cei mai buni la vârsta mea"

Toţi copii au rămas cu impresii bune de la acest amical şi plini de speranţe în viitor.

 

 

Sheriff Tiraspol va disputa joi seara al cincilea meci din actuala ediţie a Ligii Europei, având de înfruntat gruparea olandeză AZ Alkmaar. Cu şanse mici de calificare, tiraspolenii vor încerca să obţină a doua victorie din grupă, după succesul în faţa lui Dinamo Kiev, cu 2-0. Sheriff şi Alkmaar au câte 3 puncte la activ şi vor lupta mai degrabă pentru a evita ultimul loc din grupă. În sezonul trecut, campioana Moldovei a mai găzduit o echipă batavă, Twente, pe care a învins-o cu 2-0, după golurile lui Balima şi Franca. Meciul Sheriff - AZ Alkmaar se va disputa de la ora 22 şi 5 minute şi va fi arbitrat de elveţianul Cyril Zimmermann.

 

Noua ediţie a campionatului naţional la kickboxing va avea loc în perioada 17-19 decembrie la Sala Polivalentă. La competiţie vor participa circa 400 de sportivi din 20 de raioane ale republicii. Sportivii vor fi repartizaţi în 2 grupe. Cei mai experimentaţi vor forma o grupă, iar debutanţii vor lupta între ei. Kickboxingul este practicat în Moldova de peste 2000 de sportivi.

 

Jose Mourinho a mai primit o lovitură, după cele 5 goluri încasate la Barcelona. Antrenorul portughez a fost suspendat de UEFA două meciuri din competiţiile europene. Forul fotbalistic continental a considerat ca Mourinho le-a ordonat jucătorilor săi Sergio Ramos şi Xabi Alonso sa primească în mod deliberat cartonaşe roşii pentru a fi suspendaţi la ultima partidă din faza grupelor Ligii Campionilor, una de altfel fără miză pentru Real Madrid. De asemenea, tehnicianul "albilor" a mai primit şi o amendă de 40.000 de euro, urmând a se afla sub observaţia comitetului disciplinar al UEFA în următorii trei ani. Jucătorii Ramos şi Alonso au fost amendaţi la rândul lor cu 20.000 de euro, în timp ce căpitanul Casillas a primit 10.000 euro amendă pentru rolul de telefon fără fir al lui Mourinho.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑