SPORTS.md împlinește azi 5 ani



Data de 2 ianuarie este una specială în istoria Internet TV SPORTS.md. În 2009, un grup de tineri curajoși fructificau ideea apariției unui nou produs media pe piața Republicii Moldova.

De atunci, pas cu pas, s-au strâns zeci de mii de articole, în limbile română, rusă și engleză, o sumă impresionantă de exclusivități, transmisiuni directe și materiale speciale.

Calitatea a fost întotdeauna principala țintă a echipelor de redacție și de management, iar acest lucru se contorizează azi, la 5 ani de la înființare, în 60 000 de vizitatori unici (IP) în fiecare lună.

În peisajul media sportiv moldovenesc, SPORTS.md nu are rival, iar la nivel generalist, după Google suntem cel mai mare site, conform statisticilor (peste 1 milion 200 mii de pagini indexate).

În 2013, SPORTS.md a fost preluat de TELLUS, ocazie cu care design-ul site-ului s-a schimbat în totalitate. Este o nouă etapă de viață a instituției noastre, care deja a demonstrat că păstrează sus ștacheta exigențelor și pentru 2014.

Surprizele nu vor întârzia să apară. Chiar în luna ianuarie, dar și în perioada Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, SPORTS.md va veni în întâmpinarea cititorilor cu o abordare specială.

Tot ce trebuie să faceți este să ne urmăriți mai departe și să ne susțineți eforturile pe care le facem pentru sportul moldovenesc.

Echipa SPORTS.md

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+3 1403 Garaba 2 января 2014 | 14:38 Поздравляю!
+5 204 ak47 2 января 2014 | 14:20 Поздравляю! Пора выходить на новый уровень!
+4 89 тема 2 января 2014 | 11:59 с юбилеем!

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑