Campionatul german de turisme



Campionatul german de turisme a ajuns în Rusia! Cea de-a şasea etapă se va desfăşura duminică, în apropiere de Moscova. Înainte de această etapă, Mike Rockenfeller este lider în clasamentul general.

Etapa Campionatul German de Turisme se va desfăşura, în acest weekend, pe noul circuit de lângă Moscova. Traseul, amplasat la 80 de kilometri nord-vest de capitala Rusiei, a fost dat inaugurat în 2012. O astfel de rundă ar fi trebuit să se desfăşoare în 2005, pe un circuit stradal din Moscova, însă în cele din urmă, proiectul a căzut.

În 2013, competiţia a ajuns în Rusia, într-o perioadă destul de agitată pentru competiţia germană. În urmă cu trei săptămâni, la Nuremberg,Mattias Ekstrom a ratat victoria, din cauză că a primit din partea tatălui său un recipient cu apă şi astfel a încălcat articolul 44 din regulamentul sportiv. La recurs, Asociaţia Germană pentru Motorsport a rămas de neclintit în hotărâre, dar a luat şi o decizie surprinzătoare - cursa de la Norisring nu va avea practic un învingător.

La jumătatea sezonului, Mike Rockenfeller este lider în clasamentul general, cu 69 de puncte. Campionul Bruno Spengler este al doilea, cu 67 de puncte. Calificările de la Moscova vor putea fi urmărite sâmbătă, iar cursa va fi duminică.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑