Programul „Toţi împreună”



Miercuri, 10 iulie 2013, pe teritoriul Centrului Cultural-Sportiv din localitatea Cucoara, raionul Cahul, a fost dat în exploatare un nou mini-teren de fotbal cu acoperire artificială, instalat în cadrul programului Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, "Toţi împreună", în colaborare cu Fondul de Investiții Sociale din Moldova, Consiliul comunal Cucoara, Consiliul Raional Cahul şi locuitori ai satului Cucoara.

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au fost prezenţi Vladimir Calmîc, Vicepreşedintele Raionului Cahul, Aliona Goţa, Primarul comunei Cucoara, Vasile Poroşenco, Preşedintele Asociaţiei Raionale de Fotbal din Cahul și Membru al Comitetului Executiv FMF, Mircea Cojocari, Şeful Departamentului Protocol Administrativ al FMF, alți oficiali.

Dreptul de a inaugura noul teren le-a fost oferit micilor fotbalişti din localitate, iar prima lovitură a fost efectuată de primarul Aliona Goţa.

Sărbătoarea fotbalistică a culminat cu program artistic prezentat de micii artişti de la grădiniţă, dar și cu un meci amical dintre echipa de copii din localitate şi cea a satului vecin, Zârnești.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑