Спортивный обзор (24 июня)



Cele mai bune cluburi moldoveneşti şi-au aflata astăzi adversarii din preliminariile Cupei Campionilor şi şi Ligii Europei. Tragerea la sorţi a avut loc în oraşul Niokn din Elveţia.

Primul adversar al „Sheriffului" pentru calificarea în turneul pe grupe al Ligii Campionilor va fi echipa „Suteska", Muntenegru. Clubul transnistrean va începe evoluţia din etapa secundă a preliminariilor. Celelalte 3 cluburi moldoveneşti vor juca pentru calificarea în Liga Europei. „Dacia" se va confrunta cu „Teuta", Albania. „Milsami" va lupta cu „Diudelanj", Luxemburg, iar FC"Tiraspol" - cu „Skonto", Letonia. Turul se va disputa pe 4 iulie, iar returul - peste o săptămână.

Naţionala Moldovei de fotbal pe plajă şi-a încheiat evoluţia la turneul preliminar al campionatului Europei. În cele 3 meciuri a fost înregistrată numai o victorie cu Andora, iar în celelalte echipa noastră a cedat în faţa Angliei şi Cehiei, ocupând locul 3.

O poziţie similară a ocupato şi reprezentativa Moldovei de atletism. Înn liga a treia a campionatului Europei pe echipe Moldova a obţinut 5 victorii şi a ocupat locul 3 între cele 15 naţionale. Însă sportivii noştri nu au reuşit să promoveze în a liga secundă a competiţiei europene.

Cei mai bun ciclişti moldoveni vor evolua la campionatul european la sfârşitul lunii iulie. Din lot vor face parte proaspeţii campioni naţionali, care au devenit învingători la cursele individuale şi în grup Sergiu Ciobanu şi Alexandru Braico. Ei au încasat pentru aceste victorii câte 700 de lei.

Cei mai bun tenismeni moldoveni nu evoluează la campionatul naţional. Acest lucru nu a in fluenţat, însă asupra ratingului lor internaţional. Astfel, în noua ierarhie mondială AITIPI Radu Albot a coborât pe poziţia 197, iar Anastasia Vdovenco se află pe locul 760.

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑