Коби Брайант хочет обучиться самбе у Роналдиньо



De la baschet la fotbal şi dansuri! După ce a ratat o bună parte a sezonului în NBA din cauza unei accidentări, Kobe Bryant face furori în Brazilia cu prezenţele sale la meciurile de fotbal. Mai mult ca atât, jucătorul lui Los Angeles Lakers s-a împrietenit cu Ronaldinho, care i-a promis că îl va învăţa să danseze samba. 

Chiar dacă nu prea se pricepe la fotbal, vedeta din NBA, Kobe Bryant se bucură de o atenţie sporită în Brazilia. După ce a fost văzut la câteva meciuri de la Cupa Confederaţiilor, Bryant şi-a făcut prieteni printre fotbalişti. Acesta a urmărit un meci de copii împreună cu Ronaldinho.

"Da, l-am rugat pe Ronaldinho să mă înveţe să dansez. El mi-a arătat câteva mişcări, dar nu pot repeta nimic, am nevoie de mai multe antrenamente", a declarat Kobe Bryant.

Kobe Bryant a avut un final de sezon nereuşit în NBA. Jucătorul lui Los Angeles Lakers a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile şi nu a putut juca baschet în ultimele două luni. Nici Ronaldinho nu o duce mai bine. Deşi continuă să joace pentru Atletico Mineiro, acest nu a fost convocat de Scolari pentru Cupa Confederaţiilor. 

Источник – PublikaTV


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑