Hagi și Popescu au inaugurat fan clubul oficial



Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost alături de reprezentanţii Barcelonei la inaugurarea fan clubului oficial al catalanilor în România. Catalanii au susţinut şi prima acţiune caritabilă, la un centru de copii din Constanţa.

În prezenţa Digi Sport, FC Barcelona a inaugurat la Costineşti Barca Fan Club Bucureşti. "Mai mult decât un club", sloganul care o defineşte pe Barcelona, a fost imediat pus în aplicare de campioana Spaniei sub atenta îndrumare a lui Pau Vilanova, conducător al cluburilor de fani la nivel mondial. Acesta, împreună cu foştii jucători ai Barcelonei, Gheorghe Hagi şi ex-căpitanul Gheorghe Popescu, le-a făcut o bucurie micuţilor de la Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgenţă, Constanţa.

"Am dat curs acestei invitații a reprezentanților de la Barcelona pentru a fi în mijlocul copiilor și ar fi extraordinar ca acești copii să aibă dorința să ajungă la un club atât de important. Barcelona este mai mult decât un club. Pe lângă partea sportivă, se implică și în acte caritabile.", a spus Gică Popescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑