Popovici propune un nou golgheter



Antrenorul de la FC Botoșani, Cristi Popovici, are motive să fie mulțumit. Echipa sa a obținut patru puncte după primele două etape, reușind să scape neînvinsă în fața CFR-ului și a Gazului Metan, formațiile care începeau sezonul precedent cu o remiză în Gruia (1-1). 

"E foarte importantă această victorie, pe lângă punctele obținute în deplasare. Important e că am confirmat evoluția bună de la meciul cu CFR Cluj. Bucuria e deplină, însă au trecut abia două etape. Puțină lume se gândea că vom fi pe plus, dar cu încrederea pe care am căpătat-o după primele două jocuri ne va ajuta să facem o figură frumoasă în acest campionat, așa cum ne-am propus", a declarat Cristi Popovici la Digi Sport Special.

El a fost impresionat de prestația atacantului George Cârjan, cel care a marcat golul de 1-0 (VIDEO) în poarta celor de la Gaz Metan:

"Ne miram că niciun jucător nu are ofertă, pentru că aici avem jucători de valoare, mulți de la academia de la FCM Bacău. Eu mă bucur că deocamdată sunt la Botoșani, probabil că în acest tur se vor impune mai mult și vor sări în ochi. George (n.r. Cârjan) a fost golgheterul echipei cu 11 goluri, etapa trecută i-a fost foarte greu, jucând în 10 oameni, pentru că faza ofensivă a fost mai sporadică. Azi a marcat un gol frumos, sper să reușească să mai marcheze. În Liga 1 e destul de greu cu atacanții, poate se vor pune niște ochi pe el".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑