Dani Coman la Astra! Dinu Gheorghe despre Lung jr



Fostul portar al Rapidului şi al lui FC Vaslui, Dani Coman a semnat cu Astra Giurgiu un contract valabil pe două sezoane, informează emisiunea Special, de la Digi Sport. Portarul de 34 de ani a venit liber de contract la echipa giurgiuveană.

Deşi se părea că Dani Coman va reveni în Giuleşti, la Rapid, unde însuşi noul patron, Nicolae Cristescu, îl aştepta la negocieri, se pare că Dinu Gheorghe a fost mai convingător şi a reuşit să-l deturneze pe goalkeeperul de 34 de ani spre Astra, echipă care l-a trecut şi pe lista UEFA pentru meciurile din Europa League.

"Vreau să-i transmit lui Dani să stea în joc de glezne, pentru că aproape sigur va fi reînregimentat la Rapid. Este un portar de valoare pe care ne vom baza în campionatul viitor", îi transmisese, la un moment dat, şi Marian Rada, tehnicianul giuleştenilor.

Într-o intervenție ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Dinu Gheorghe, președintele Astrei, a comentat mutarea giurgiuvenilor: "În acest moment, Lung jr. este portarul titular, dar depinde doar de el dacă își va păstra sau nu acest statut". Silviu Lung jr. este o prezență constantă la acțiunile echipei naționale a României. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑