Porumboiu se ia de Tudor



După un început bun, cu o victorie în fața Rapidului (2-1 - VIDEO), FC Vaslui nu a reușit să mențină același ritm. Moldovenii au pierdut partida din cea de-a doua etapă, contra lui Dinamo (0-2 -VIDEO), iar criticile nu au întârziat să apară la adresa antrenorului Ilie Stan. 

Fostul patron al formației, Adrian Porumboiu, susține că nu mai are nicio implicare în cadrul clubului vasluian, însă acest lucru nu l-a împiedicat să îl atace pe tehnicianul trupei moldovene. 

"În afară de Sânmărtean nimeni nu a jucat bine. Dacă Ilie Stan l-a schimbat pe Sânmărtean, singurul care a mai jucat ceva, vă dați seama... Nici nu mai vreau să comentez.", a spus Adrian Porumboiu, în direct la "Fotbal Club".

Principalul "inamic" pentru Porumboiu a fost din nou Alexandru Tudor, arbitru căruia i-a reproșat mai multe dintre deciziile luate în partida de duminică seară. 

"De un an așteptăm să aflăm de ce Tudor nu a aplicat regulamentul în partida dintre U Cluj și CFR Cluj. Nu se poate uita așa ceva, atunci Vasluiului i-a fost furat un titlu. 

S-a văzut și în maniera de arbitraj de aseară. Tudor a fost unul dintre cei mai buni fundași ai lui Dinamo. Orice atingere a lui Tewanjera a fost sancționată cu fault în atac.", a concluzionat Porumboiu.  

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑