Golgheterul Timişoarei



zabolcs Szekely este unul dintre jucătorii-surpriză ai debutului de campionat, în Liga I. Atacantul lui ACS Poli a marcat trei goluri în meciurile cu Dinamo şi CFR Cluj şi împarte prima poziţie în clasamentul golgeterilor cu jucătorul Astrei Giurgiu, Constantin Budescu.   "N-am crezut că o să dau trei goluri în primele două etape. Sunt foarte bucuros pentru asta, foarte bucuros că am început bine." a spus atacantul jucătorul bănăţenilor, în exclusivitate pentru Digi Sport.
Szekely a debutat în Liga I la 17 ani, în tricoul Gloriei Bistriţa, însă anii următori i-au adus numai prezenţe sporadice în primul eşalon. A ajuns apoi în eşaloanele inferioare, la Negreşti Oaş și Alba Iulia.
"Eram tânăr, nu eram matur, n-am profitat de unele șanse foarte bune pe care le-am avut în viață, am făcut alegeri foarte proaste. Într-un timp nu mă mai gândeam că o să ajung din Divizia C să joc în Divizia A și să marchey goluri cu echipele astea importante.", a declarat Szabolcs Szekely.
După o nouă experienţă nereuşită în primul eşalon, la Urziceni, atacantul de 28 de ani a ajuns la Internaţional Piteşti, CFR Timişoara, apoi la AC Recaş. Aici a fost mai întâi golgeterul echipei, apoi al Ligii a treia, după care, odată cu promovarea în liga a II-a, a ajuns în lotul lui ACS Poli. Cu Dinamo a reuşit primul său gol în Liga I.
"Știu că e ultima mea șansă să demonstrez că sunt un fotbalist bun de prima ligă și nu de Divizia C sau B", a concluzionat Szabolcs Szekely .   200.000 euro este cota lui Szekely conform site-ului transfermarkt.de   Primul gol marcat de Szabolcs Szekely în partida cu CFR Cluj:

 

Cel de-al doilea gol marcat de atacantul bănăţenilor în Gruia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑