Schimbări în calendarul DN nu se preconizează



Stimaţi suporteri şi amatori ai fotbalului, vă anunţăm că următorul meci împotriva lui Veris, care va avea loc în satul Speia, raionul Anenii Noi, se va disputa pe 11 august la ora 17:00 cum de altfel şi era programat.

Astăzi pe site-ul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal a apărut informaţia că data meciului «Dacia» - «Veris» a fost schimbată fără înştiinţarea clubului nostru, care este organizatorul meciului din turul 3. FMF a decis ca meciul care trebuie să aibă loc duminică să se desfăşoare vineri fără a informa echipa Dacia despre intenţia şi motivele acestei hotărâri.

Faptul că FMF schimbă Regulamentul campionatului Moldovei la fotbal după bunul său plac nu este un secret pentru nimeni. Dar asemenea acţiune ca cea de astăzi nu poate fi calificată decât dezordine totală şi lipsă de respect faţă de vicecampioana ţării. În legătură cu faptul că pe 11 august este planificat primul meci de acasă al Daciei în satul Speia, clubul efectuiază o serie de lucrări la stadion care nu pot fi urgentate.

Mai mult decât atât, FC Dacia mereu a fost pentru ideea atragerii spectatorilor pe stadion şi chiar dacă echipa va disputa partidele de pe teren propriu la o distanţă de 55 kilometri de capitală, nu vom renunţa la ceea ce ne-am planificat şi vom face totul ce depinde de noi ca pe stadion din nou să vină spectatorii. Iar decizia nejustificată a FMF de a muta partida într-o zi de lucru e clar o acţiune vădită să dezorienteze suporterii.

Având în vedere cele scrise mai sus, informăm toţi fanii clubului nostru, dar şi FMF, că în luna august a acestui an Dacia va disputa două meciuri pe teren propriu conform programului stabilit:

11.08.2013. «Dacia» - «Veris». Începutul - 17:00

25.08.2013. «Dacia» - «Olimpia». Începutul - 17:00

 width=

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑