Chiricheș e marcat de ratarea transferului la Tottenham



Vlad Chiricheș a jucat foarte bine în cadrul primei manșe din turul III preliminar din UEFA Champions League, partidă câștigată de Steaua cu scorul de 2-0, în deplasare, pe terenul lui Dinamo Tbilisi. (VIDEO AICI)

Imediat după terminarea duelului cu georgienii, oameni importanți din club, în frunte cu Laurențiu Reghecampf și MM Stoica, au recunoscut existența unei oferte pentru fundașul român de la Tottenham.

După ce mutarea a fost aproape parafată, totul a picat în urma intervenției lui Gigi Becali. Hotărârea patronului l-a afectat pe Chiricheș, însă impresarul său speră că jucătorul își va reveni cât de repede. 

"Starea lui de spirit nu este prea bună, este marcat de ratarea transferului. Nu ai cum să nu fi afectat, supărat. Trebuie să se liniștească și să își vadă de programul de antrenament.

Poate să fie mai bine, poate decizia o să îl avantajeze. Dacă va face niște meciuri bune poate să prindă un contract mai bun.

Cred că are puterea să se concentreze pentru ceea ce urmează.", a spus Victor Becali, în direct, la emisiunea "Fotbal Club". 

 

Starea de spirit a lui Vlad Chiricheș a fost confirmată și de antrenorul Stelei, într-o intervenție telefonică în cadrul aceleiași emisiuni. 

"Este o situație dificilă pentru Vlad. Am hotărât cu toții ca în cazul unei oferte, el va pleca după ce jucăm play-off-ul UCL. Am fost de acord ca el să plece, dar Gigi a decis ca el să rămână pentru a ne califica în grupele Champions League.

Trebuie să treacă peste acest lucru pentru că este un băiat cu un caracter incredibil. Era afectat, dar sunt sigur că va pleca în viitor la o echipă puternică din străinătate.", a spus Laurențiu Reghecampf. 

 

Un alt impediment care a apărut în calea transferului lui Chiricheș la Tottenham a fost reprezentat de cerințele Stelei în privința modalității de plată. Campioana României dorea acum virarea întregii sume de 8 milioane de euro, în timp ce englezii doreau să o achite în mai multe rate. 

"Suma de 8 milioane trebuia să fie dată de Tottenham până în 2015, dar Steaua vrea toți banii odată. Sunt puține echipe în lume care pot să dea toți banii odată, îi va fi dificil Stelei să găsească o astfel de echipă.", a completat Victor Becali.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑