Evolutie excelenta pentru Moldova la festivalul olimpic



Evolutie excelenta pentru Moldova la festivalul olimpic de tineret din Olanda. Dupa medalia de argint de ieri a atletei Anastasia Calinina - la triplu salt, astazi tenismana Anastasia Datiuc a obtinut bronzul la tenis de camp.

Dupa ce a eliminat-o in sferturi pe favorita numarul unu, moldoveanca Anastasia Detiuc a avut ghinion in semifinale si a cedat. Astazi Detiuc si-a aratat totusi valoarea si in meciul pentru locul 3 a batut-o pe jucatoarea din Slovacia, Tereza Mihalikova. In doar o ora si 5 minute ea a invins cu 6 la 1 si 6 la 2, cucerind medalia de bronz.

Aseara Moldova a mai cucerit o medalie la Festivalul Olimpic de la Utrecht. Atleta Anastasia Calinina a terminat pe pozitia secunda in finala probei de triplu salt. Calinina a obtinut argintul dupa o saritura de 12 metri si 80 de centimetri. Anastasia a fost chiar la un pas de medalia de aur, dar a fost depasita la ultima incercare de o sportiva din Franta. Inainte de plecarea la Festivalul olimpic obiectivul delegatiei moldovenesti era ocuparea locului 5.

 Delegatia Moldovei a avut un lot de 14 sportivi la editia 2013 a Festivalului olimpic de tineret din Olanda. Moldovenii au participat la 5 probe: tenis de camp, judo, inot, atletism si ciclism. Astazi e ultima zi a competitiei.

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑