Старт Уимблдона ознаменовался ссорой между Уильямс и Шараповой



Competiţia de Mare Şlem de la Wimbeldon este marcată de un scandal! De vină a fost o ceartă dintre câştigătoarea de anul trecut, Serena Williams şi Maria Şarapova. În ceartă a fost implicat şi tenismenul bulgar, Grigor Dimitrov. Până la urmă, Serena şi-a cerut public scuze cu o zi înaintea startului competiţiei.

Cu o săptămână în urmă, Williams a glumit pe seama felului în care Şarapova acordă interviuri. În plus, campioana de anul trecut i-a reproşat rusoaicei faptul că aceasta a devenit prietena lui Grigor Dimitrov, care anterior a fost iubitul Serenei.

"Imediat după ce aceste declaraţii au ajuns în presă, am încercat să-mi liniştesc rudele, după care am contactat-o pe Maria. Până la urmă, noi ambele am căzut victime ale jocurilor făcute de jurnalişti. I-am zis să me ierte dacă s-a simţit ofensată", a spus Serena Williams.

Înaintea competiţiei masculine, s-a discutat şi despre supremaţia lui Andy Murray pe terenurile de iarbă.

"Andy Murray a jucat foarte bine în ultima perioadă. Anul trecut a făcut furori la Wimbledon şi la Jocurile Olimpice, după care la Queens, anul acesta. Este cel mai bun pe această suprafaţă. Dar aici vor mai juca şi alţi campioni de la Wimbledon, ca Rafael Nadal sau Novak Djokovic", a menţionat Roger Federer.

Meciurile primei runde de la Wimbledon, atât la masculin, cât şi la feminin, încep astăzi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑