Meciurile din Liga de Tineret de Hochei din Rusia



Platina Chisinau ar putea disputa in Moldova meciurile din Liga de Tineret de Hochei din Rusia. Directorul de dezvoltare al competitiei a venit astazi sa verifice daca patinoarul de la Tiraspol corespunde cerintelor.

In sezonul recent incheiat, Platina Chisinau a disputat in deplasare toate meciurile din Liga de Tineret de Hochei din Rusia. Era nevoita sa faca acest lucru deoarece patinoarul de la Tiraspol avea mai multe neajunsuri. Este vorba despre lipsa geamurilor de protectie, a tabelei video si spatii mici in vestiare. Directorul de dezvoltare al Ligii de Tineret din Rusia Serghei Iakovlev a venit astazi la Tiraspol pentru a verifica starea pationarului.

Presedintele formatiei Platina, Serghei Ciobanu, spune ca patinoarul de la Tiraspol a fost reconstruit si neajunsurile au fost eliminate. El afirma ca pentru a pregati arena s-au cheltuit aproape 400 de mii de dolari. Banii ar fi fost donati de Federatia de Hochei din Rusia.

Oficialul Ligii de Hochei ar putea semna contractul de dezlegare in aceasta seara. Daca asa se va intampla, Platina va disputa primul meci pe patinoarul de la Tiraspol pe 18 septembrie cu echipa rusa Zelenograd. In Liga de Tineret de Hochei din Rusia participa aproape 40 de echipe din 8 tari, intre care Ucraina, Belarus si Cehia. 

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑