Naţionala Moldovei a debutat la Universiada Mondială



Naţionala Moldovei a debutat triumfal la Universiada Mondială de la Kazan. În 3 zile de competiţie colecţia de medalii a selecţionatei s-a completat cu 5 distincţii de bronz.

Debutul naţionalei studenţeşti a fost unul de bronz la Universiada Mondială. Sportivii moldoveni au ocupat 5 locuri 3 la lupte la brâu, halterofile şi box. Exemplul lui Anatol Moldovan, Igor Beşleagă şi Oleg Sârghi a fost urmat astăzi de Dumitru Galagoţ şi Alexandru Râşcan. Ambii s-au calificat în semifinale, garantându-şi deja bronzul şi îşi menţin şansele de a cuceri argintul sau aurul. Pentru aceasta ei trebuie să-i învingă pe armeanul Artur Kiraian şu respectiv rusul Mihail Aloian.

Cei mai bun tenismeni moldoveni nu participă la Universiada Mondială. Radu Albot şi Anastasia Vdovenco ocupă în noul rating mondial locurile 205 şi 739. Radu Albot a coborât 8 poziţii, iar Vdovenco a urcat 21 de locuri.

Fundaşul naţionalei Moldovei de fotbal Igor Armaş a rămas în afara premianţilor la turneul amical de carting . Pe un autodrom din Austria fotbaliştii de la „Kuban", Krasnodar şi-au demonstrat viteza şi măiestria la conducerea carturilor. Atacantul român Gheorghe Bucur a ajuns primul la finiş.

„Sheriff" mizează să cucerească titlul de campioană şi să se califice în faza pe grupe a Ligii Campionilor. AStăzi echipa din stânga Nistrului şi-a prezentat noile achiziţii. În itersezonul de vară componenţa echipeia fost completată de 6 fotbalişti - Gheorghi Gheorghiev, Djibril Paie, Selestino Uiliam, Cadu, Ismail Isa şi Ricardinio. Toţi au debutat deja pentru clubul transnistrean, care i-a prezentat cu întârziere pe noii fotbalişti. Aceşti au împărţit astăzi autografe şi baloane fanilor „Sheriffului". La preyentarea oficial[ a lipsit tehnicianul clubului tiraspolean Vitali Raşkevici, care a fost demis din cauza eşecului categoric în meciul cu „Tomi", Rusia. Specialistul bielarus s-a menţinut la cârma „Sheriffului" numai 3 luni.

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑