Încă două medalii de bronz pentru Moldova



Încă două medalii în palmarezul Moldovei aduse de Cernei Gheorghe, categoria 85 kg, la proba haltere și de Ianulov Piotr la proba de lupte libere, categoria de greutate 84 kg.

 

Moldova are cucerite 11 medalii, performanță care este mai bună decît performnața obținută prin cumul de la prima sa participare din 1995 pînă în 2011.

 

 De asemenea astăzi la 23:50 va reveni acasă lotul de haltere în frunte cu Oleg Sîrghi şi Cernei Gheorghe, proaspătul medaliat.

 Lotul național a cucerit anterior încă 9 medalii, dintre care una de argint cucerită de luptătorul la brîu, stil clasic Koresh Mamulat Maxim. Celelate opt medalii de bronz au fost cîştgate de: Coşnicean Mihail categoria de 70 kg, Marghieva Zalina la proba aruncarea ciocanului cu un rezultat de 71,10. Pugiliştii Alexandru Râşcan şi Dumitru Galagoţ, halterofilul Oleg Sârghi, portdrapel al ţării la ceremonia de deschidere şi campion european, la categoria de greutate 56 kg. De asemenea medalii de bronz au cîştigat luptătorii Igor Beşleagă şi Anatol Moldovan. Moldovan Anatolie, categoria de 100 kg are cucerite două medalii la proba lupte la brîu stil clasic(koresh).



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑